Ny hjemmekamp lørdag

når Røa kommer til Avaldsnes

Kaja Olsen er skadefri og går nok inn på laget mot Røa etter at hun stod over sin første kamp på nesten to år onsdag.

Sist oppdatert: 25. aug 2023 Skrevet av: norvald

 

 Etter en lang sommerpause er det hektiske dager både for spillere, trenere og arrangementstab. Allerede tre dager etter kampen mot Stabæk er det altså klart for ny hjemmekamp.

Kampen onsdag mot de blå fra Bærum var svær positiv og endte med et velfortjent poeng.  Og det var kjekt å se et lag som var på fra det første til det 94. spilleminutt, og som ville vinne dueller både bakover og fremover på banen. Svært gledelig var at vi skapte sjanser, og like gledelig at vi nesten ikke slapp Stabæk til målsjanser foruten noen halv farlige dødballer.

Hittil i år har vi spilt med en snittalder på 21 år, og kun Arna Bjørnar har lavere med 20,8. Og onsdag ble «gamle» Hanna Dahl erstattet med en 11 år yngre spiller i Libe Haftorsen Brakstad. Det betyr nok en snittalder helt ned mot 20 i onsdagens kamp. 17 åringen Libe takket for tilliten ved å bli kåret til banens beste spiller og viste at fotballgenene fra Haftorsen familien lever videre. Lørdag møter vi et rutinert Røa lag med en snitt alder på nesten 23 år, og med en trener i Geir Nordby som har vært med i Toppserien siden langt inn i forrige århundre. Tre år i høyere snittalder betyr mye i dagens Toppfotball, men ungdommelig pågangsmot er heller ikke å forakte. Derfor regner vi med at våre ungjenter og John Arne Riise skal gi rutinerte Geir Nordby og Røa jentene en god kamp om poengene. Etter dagens kamp har vi møtt samtlige lag to ganger, og dette er den første av to hjemmekamper mot Røa. Og hvem husker vel ikke serieavslutningen mot nettopp dagens motstander sent i fjor høst. Vi kan jo håpe på en like spennende kamp i dag, – vel,  helst ikke. La oss avgjøre kampen før det nærmer seg overtid!

I fjor sikret vi oss 13 poeng på de 18 seriekampene i grunnserien. Det samme antall poeng vi står bokført med i år etter 17 runder.  Med poeng i dagens kamp kan vi fastslå at vi har tatt et lite steg fremover. Målforskjellen i fjor var 16-50, mot dagens 12-41.  La oss håpe kampen i dag viser at vi er i fremgang, tar nye steg siden onsdag og kan øke poeng fangsten fra 13 til 16. Da nærmer vi oss lagene foran oss på sikker plass på tabellen.

Kampstart kl. 15.00. Hvis du ikke kan ta turen til Avaldsnes kan du følge kampen på TV2 Play.