Team Haugaland Kraft utsatt

Koronaviruset gjør at vi må utsette Team Haugaland Kraft

Lagbilde av Team Haugaland Kraft

Sist oppdatert: 10. aug 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Team Haugaland Kraft er et tiltak som vi har fått utrolig gode tilbakemeldinger på. Kvaliteten er høy og stemningen god. Vi gleder oss helt utrolig mye til å komme i gang igjen etter at det ble utsatt på grunn av Covid 19.

Dessverre for alle i tiltaket, i landet og i verden er realiteten slik at viruset slett ikke har forsvunnet men har heller begynt å ta seg opp igjen. Vi i idretten har fortsatt det samme ansvaret som vi tok på oss tidlig vår når vi stengte ned.

Oppstart for THK er dermed utsatt på grunn av smittevernsreglene for bytte av grupper. Fotballspillere har lov til å trene i en fast gruppe – men må vente 48 timer før de kan trene med en annen gruppe mennesker. Det gir store utfordringer for spillerutviklingstiltak, ikke bare Team Haugaland Kraft. Det er viktig for oss å ikke ødelegge kampaktiviteten som starter og treningsgruppene i egen klubb.

Vi har fått klar beskjed fra Rogaland Fotballkrets om hvilke regler som gjelder for oss. Vi er som samarbeidsklubb veldig opptatt av å være lojal mot dette. Også håper vi på at sykdommen avtar og at vi trygt kan starte opp igjen. Vi kommer tilbake til når selve oppstarten blir.

 

Ta hensyn til deg selv og alle rund, og overhold regler og anbefalinger.
Be safe, oss i Avaldsnes!