Vi skal ansatte sports- og utviklingssjef

Styreleder Hallgeir Broen

Sist oppdatert: 01. jul 2022 Skrevet av: norvald

 

I disse dager søker Avaldsnes Toppfotball etter en person som skal ha det overordna ansvaret for klubbens sportslige aktivitet.  Stillingen, som vil ha tittelen Sports- og utviklingssjef, vil få ansvaret for det klubbens sportslige arbeid etter retningslinjer gitt fra klubbens styre og klubbens sports- og strategiplaner.

-Vi ønsker å profesjonere oss ytterligere og styrke apparatet rundt sport i klubben uttaler styreleder Hallgeir Broen. Dette er i tråd med strategiplaner både hos Norges Fotballforbund, Toppfotball Kvinner og vår egen klubbe, legger Broen til.

-Sports- og utviklingssjefen vil få en sentral rolle i vår spillerlogistikk, noe som blir uhyre viktig fremover nå som økonomien i kvinnefotballen blir bedre. Og vi ser at prisen på spillerne øker, både ut og inn, og lønnskostnad i samme takt. Dette betyr at vi må bli langt flinkere og treffe bedre med vår spillerlogikk sier Hallgeir Broen. I tillegg skal personen som ansettes ha det overordna ansvaret for klubbens utviklingsaktiviteter i tett samarbeid med utviklingsleder Monica Eide Arnesen.

Styrelederen opplyser videre at klubben søker både lokalt og nasjonalt etter en person som kan bekle posisjonen.

-Og det må ikke forstås dithen at vi skal ansette en manager som også skal bestemme over for eksempel vår hovedtrener Johan Arne Riise. John Arne vil fortsatt være sjef på feltet, både under trening og kamp, men sports- og utviklingssjefen vil blant annet overta sportslig leder Ove Arnesen sine oppgaver. Ove har gjort en kjempejobb i mange år, men nå er tiden moden for at dette blir en fast stilling, avslutter Hallgeir Broen.

Stillingsannonsen vil ble lagt ut på hjemmesiden vår i løpet av kort tid, og på vår Facebook side. Stillingsbeskrivelse utleveres ved henvendelse til klubben på e-post post@avaldsnestoppfotball.no eller ved å kontakte sportslig leder Ove Arnesen på tlf. 911 07 615.