Velde scoret fire

da U-laget vant 5-1 i Tynset

Sist oppdatert: 20. mai 2023 Skrevet av: norvald

Etter tre strake tap (Arendal, Bryne og Viking) i 2. divisjon slo U-laget kraftig tilbake lørdag i Tynset med seier hele 5-1. Natalie Velde (bilde) stod for hele fire av målene, to av disse klasse scoringer, og var kampen store spiller.

Lagene gikk til pause på 0-0, utrolig nok da vi dominerte omgangen totalt og burde scoret både to og tre ganger. Maya Ladhani scoret da også, på en flott skudd, først godkjente dommer scoringen, så etter samtale med Tynsets trener, som tok seg inn på banen, så annullerte hun den. Og ingen vet hvorfor, og en høyst merkverdig opplevelse vi ikke har opplevd før.

Meget god kamp av Ingvild Høvring i Tynset.

Men i andre omgang løsnet, og Natalie Velde sørget for både 1-0 og 2-0 før det var spilt 10 minutt av omgangen. Og det etter glimrende spill. Vi fortsatte å dominere kampen, og spilte god fotball over hele banen. Selv om hjemmelaget maktet å redusere halvveis i omgangen like etter at Natalie fullførte sitt ekte hat trick var det aldri tvil hvor seieren skulle gå. Viktoria Sørensen sørget for 4-1, før Natalie satte inn sin fjerde scoring for dagen i vakre Tynset.

Hele laget skal ha stor ros for sin innsats, men i tillegg til fire målscorer Natalie Velde, må vi trekke frem dagens kaptein, Ingvild Hansen Høvring. Midtstopperen styrte laget med stor rutine, og hadde assist på tre av scoringene. En prikkfri kamp av Kopervik jenta. Vi trekker også frem Ida Natvik og Maya Ladhani som spilte førsteomgang (tilbake etter skade), begge to satte sitt preg på dagens Avaldsnes lag. Men som sagt, de andre spilte også en meget god kamp i finværet i Tynset.