U laget med ny seier i 2. divisjon

2-0 mot Amazon Grimstad

Svandal med flott scoring mot Amazon

Sist oppdatert: 29. mai 2023 Skrevet av: norvald

Søndag tok U-laget sin andre strake seier i 2. divisjon da Amazon Grimstad ble slått 2-0 hjemme på kunsten. Natalie Velde og Kristina Svandal stod for målene, begge før pause.

Avaldsnes rekruttene var klart det beste laget, men gjestene fra Grimstad stod på til 90 minutter pluss og gav oss god kamp. Vi burde nok scoret flere enn de to målene som kom før pause hvilen, og da hadde vi nok tatt litt mer energi hos dem og da kunne fort seieren vært større.
Jentene var tro til vår spilleplan og vi har nå fått god flyt på siste tredjedel så gjør at vi kommer til mange målsjanser uttaler trener for laget, Martin Sverdrupsen.
Natalie Velde fortsetter å score fine mål på U-laget, og med akkurat lik scoring som sist kamp. Hun får gå innover og setter ball rett nedenfor tverrligger. Et flott mål, og hennes femte på de to siste kampene. Også Kristina Svandal gjør en flott scoring. Hun mottar ballen med spiller i rygg, vender og slåss mot selveste Kim Dolstra, som har lang erfaring fra Nederland fotball og har spilt i Medkila og Grand Bodø, og setter ballen i mål. En sterk prestasjon av Kristina.

Maja Wee (til venstre) og Guro Kalstø, to lovende unge jenter.Alt i alt en lagseier, men vi registrerer at spillere fra vår A-tropp preger kampen og løfter de unge 15-16 åringene. Susan Ama Duha holder roen bakover, Kristine Nybru på midten holder lagdelene samlet, og Svandal på topp plaget Amazon hele kampen. Det til tross, kjekt å se 15 – 16 åringene som kommer inn og er med å preger kampen, noe som er viktig med viktig for å ta nye steg – og vår vår fremtid👏👏