Tap mot Arna Bjørnar

Sara Pavlovic var sammen med Siri Ervik våre beste spillere.

Sist oppdatert: 07. aug 2022 Skrevet av: norvald

Det begynte så lovende, 1-0 før det var spilt to minutter ved Sydney Blomquist etter et flott opprullet angrep. Og det første kvarteret virket lovende, men så begynte vi å rote det til i forsvaret, usikkerheten spredde seg over hele banen, og vertskapet overtok føringen i kampen fullstendig. Takket være en meget god Siri Ervik i mål og heroisk innsats inne i 16-meteren så slapp vi unna utligningen nesten helt inn til pause. Men minuttet før fikk AB spiller Linnea Sælen drømmetreff, og dermed 1-1.

I andre omgang fortsatte hjemmelaget kjøret mot vårt mål, og det tok ikke mange minuttene før det stod 2-1. Arne Bjørnar hadde flere geode muligheter til å øke, men vi slapp med skrekken. Først kvarteret før full tid klarte vi å komme tilbake i kampen. Vi satte inn en meget sterk sluttspurt, og skapte flere store sjanser. Spesielt på cornere fra Cille Nilsen var vi nær med å lykkes. Og en gang fikk vi ballen i mål, men dessverre ble Hanna Dahl avlåst for offside. Vi er ikke overbevist at det var en riktig avgjørelse. Kampen ebber ut med 2-1 til hjemmelaget, men vi kunne, og burde, utlignet på slutten.

Totalt sett en noe skuffende forestilling, og tapet var fortjent. Flere av spillerne følte seg slapp og kvalm, hva dette skyldes vet vi ikke selv om det ble spekulert i matforgiftning. Restauranten hvor vi inntok kampmaten tre timer før avspark har ingen tegn på at det kunne skyldes maten de serverte.

Siri Ervik debuterte som keeper og gjorde en meget god kamp og var vår beste spiller sammen med Sara Pavlovic som nå er i meget god form etter å ha slitt litt med skader i vår. Også unge Cille Nilsen får godkjent pluss.

Kampfakta

Arna-Bjørnar – Avaldsnes 2-1 (1-1)

Toppserien, 15 runde

Arna idrettspark

Mål: 2. min.: 0-1 Sydney Blomquist, 44. min.: 1-1 Linnea Sælen, 48. min.: 2-1 Linnea Laupstad

Gult kort: Ingen