Tap mot Arendal for U-laget

Guro Eline Kamrud Kalstø

Sist oppdatert: 27. aug 2023 Skrevet av: mikal

 

Avaldsnes med en snitt alder på 17,5 og Arendal med 24,5 må vi sies oss meget fornøyd med jentene. Kamp plan blir fulgt, og jentene justerer ting i pausen sammen med Martin som jentene responderer veldig bra på. De går ut i andre omgang og gjør det vanskelig for et mye eldre Arendal lag.

Lotta Jansen

Vi må si oss veldig for nøyd med prestasjonen laget legger ned tross 0-1 tap. Det viser at jobben jentene legger ned i treningshverdag både organisert og på fritida gir resultater. Vi må allikevel fremheve Lotta Jansen som er en bauta bak i forsvaret og Guro Eline Kamrud Kalstø som viser muskler på midten. Thea Hole er god på å lage ubalanse i forsvaret hos Arendal med midtstoppere som har Toppserie erfaring.

Thea Hole

Litt surt å dra hjem med 0 poeng der vi føler at det hadde vært fortjent med 1 poeng. Vi tar med oss erfaringen videre og ser frem til neste kamp hjemme på Skeie mot bryne den 03. September.

Det må også rettes stor takk til Per Arne Fisketjøn i Suldalsbussen som skysser oss rundt i landet når vi skal på bortekamp.