Tap for U-laget

Viking ble for sterke

Selma Nesheim har allerede debutert i 2. divisjon

Sist oppdatert: 23. mai 2022 Skrevet av: norvald

Det ble et 4-0 tap for serieleder Viking på SR Bank Arena i U-lagets kamp i 2. divisjon mandag kveld. Serielederen scoret samtlige mål i 2. omgang, 3 av de på fire minutter fra 65 til 69 minutter. I kampens 45 første minutter var det faktisk våre ungjenter som styrte kampen og burde ledet med minst et mål til pause. Men når ingen av våre angripere lykkes på 4-5 store forsøk stod det 0-0 til pause. Viking hadde også noen sjanser, men vår 15 årige keeperdebutant Fride Kvale Aursland, som kon fra Vard i vinter, reddet et par gode forsøk. Totalt sett var 1. omgang noe av det beste laget har vist i år.

I 2. omgang ble det mer Viking, og laget scoret 1-0 på selvmål knappe 5 minutter ut i omgangen. men bortsett fra den nevnte perioden omlag midtveis i omgangen var vi fullt på høyde med serielederen som ikke har tapt enda i år.

Emma Endresen spilte en god kamp mot Viking

Keeperdebutant Fride er nevnt, Åkra jenta Selma Mannes Nesheim, også kun 15 år, fikk også din debut når hun kom inn i 2. omgang. Vi takker henholdsvis Sportsklubben Vard og Åkra Idrettslag for jobben med disse spillerne så langt.