Skuffende svakt

og overtidstap mot Åsane

Avaldsnes spillerne går en travel uke i møte (Foto: Mikal Lindøe)

Sist oppdatert: 28. mai 2023 Skrevet av: norvald

Det viktige bunnoppgjøret ble en stor nedtur etter det som kanskje var årets svakeste kamp. En jevn og sjansefattig kamp endte med flere personlige feil i overtidsminuttene og Åsane scoring nesten fire minutter på overtid. Så må vi vel innrømme, gjestene var nok nærmest seieren og fremstod som det beste spillemessige laget. Vi slet stort med pasningsspillet, svake klareringer som dessverre alt for ofte havnet hos en Åsane spiller. Og det ble for mye av enkeltmanns prestasjoner fremover på banen.

Første omgang var meget jevn, vi startet best, og i de første 20 minuttene var det vi som førte an ute på banen. Vi hadde to målsjanser. Maria Hovmark skjøt over på åpent mål fra 16-meteren, og et godt Hanna Dahl innlegg holdt på å ende i selvmål.

Var førsteomgangen jevn så var nok Åsanene klart best etter pausehvilen, og styrte mye av spillet, men uten å komme til store sjanser. I andre omgang noterte to sjanser til vårt lag. Maria Hovmark avsluttet fra kort hold, men Åsanes keeper lot seg ikke overliste. Og like før Åsane satte inn 0-1 kunne Cille Nilsen gitt oss ledelse, og seier. Et godt skudd fra 17-18 meter, men nok en gang var Åsane keeperen våken og fikk slått skuddet til corner.  I stedet ble det altså gjestene som fikk avgjøre i det kampen gikk mot 94 minutter (var lagt til 4 minutter) etter at vi gjorde flere feilvurderinger som ble fatale.

Kaja Olsen ble kåret til Banenes beste og mottok dermed gavekort på 500 kroner fra Stilasgruppen.

Nå er det bare å glemme den kampen, spillere og trenere kommer helt sikkert til å analysere for å lære, så får vi se fremover mot de neste kampene. Start i cupen osdag, og Stabæk på Nadderud lørdag. Deretter venter en uke med hjemmekamper, Vålerenga tirsdag og LSK Kvinner lørdag.