og tap 1-3

Karina Sævik har åpnet scorings kontoen (foto Mikael og Torgeir Lindø)

Sist oppdatert: 08. nov 2021 Skrevet av: norvald

Bilde: Karina Sævik var nok en gang vår beste spiller – Foto Mikael Lindøe

Kampen mot Arna-Bjørnar ble på langt nær det vi hadde håpet, og faktisk var det vel årets svke4ste kamp av vårt lag. I en kamp som betydde svært mye og mot en motstander som hadde kun æren å spille for. Og det var tydelig at gjestene var ute etter å revansjere sine to siste kamper. Jentene fra Bergen var på helt fra start, og tok rask kommandoen i kampen. Om våre jenter ble tatt på senga, ikke behersket spenningsnivået, eller rett og slett ikke var kampklar skal være usagt. Fakta var at Bergenserne styrete alt i hele første omgang, og ledet helt fortjent 2-0 til pause. Vi kan ta med at det bedret seg noe da vi halvveis i omgangen endret formasjon.

Andre omgang åpnet med ny scoring til gjestene. Først en stor sjanse, før et flott skudd sørget for at Arna Bjørnar ledet 3-0 knapt før omgangen var i gang. En omgang som var nokså jevn og en flott redusering av Andrea Norheim gav oss et lite håp om sluttspurt. En sluttspurt vi ikke maktet på den tunge banen, og AB kunne ro det hele trygt i land.

Karina Sævik ble utropt til dagens Avaldsnes spiller, det er vi helt enig i. Trekke også frem kaptein Robyn Decker som spilte sin siste kamp på Avaldsnes. Så fremt vi ikke må ut i kvalifiseringskamper.

Tabellsituasjonen nå er slik at vi bør aller helst ha tre poeng i siste kamp mot Stabæk på Nadderud neste lørdag. Vi er a poeng med Lyn, vi har langt bedre målforskjell, som innehar kvalifiseringsplassen og som møter Rosenborg i Trondheim i siste kamp. Med andre ord, det blir mye neglebiting den neste uken.