Skuffende forestilling

og stortap for Åsane i Bergen

Vår beste mot Åsaene, Ingrid Jåstad

Sist oppdatert: 07. mai 2023 Skrevet av: norvald

Dessverre klarte vi ikke å følge opp den gode kampen mot Rosenborg tirsdag når vi gjestet flotte Åsane Arena lørdag. Hjemmelaget, som spilte kamp et døgn senere oss i midtuken, var langt friskere og bedre og vant veldig fortjent. Dog var 5-1 i det meste laget, og to av scoringene kom i overtidsminuttene da vi satset over evne fremover.

Så hva gikk så galt med laget som låg fire poeng bak oss på tabellen før lørdagens oppgjør? I motsetning til kampen mot Rosenborg stod vi ikke frem som et lag. Det ble for mye en og en jobbing, og vi var som regel på halvdistanse og kom aldri opp i Åsanes spillerne. Det resulterte i to scoringer før pause, begge etter at vi tapte dueller og slapp hjemmelaget alt for lett til. De siste scoringene betydde svært lite, og kom når vi hadde kaset omtrent hele laget i angrep. Det resulterte i et flott trøstemål av Hanna Dahl, hennes tredje mål i år, alle etter frispark inkludert et straffespark.

En av de for som får godkjent i lørdagens kamp var Ingrid Jåstad som kom inn etter pause og spilte en god omgang. Også Kaja Olsen får godkjent, mens resten har en jobb å gjøre frem til neste helg når Stabæk er gjester på Avaldsnes søndag.

Kampfakta

Åsane-Avaldsnes 5-1 (2-0)

Toppserien runde 8

Åsane Arena 6.mai 2023

Mål: 19. min.: 1-0 Kaja Karlsen, 2-0 25. min.: Milena Kokosz, 3-0 88. min.: Nina Vestbøstad, 3-1 90. min.: Hanna Dahl, 4-1 90 +2 min.: Katarina Sunde, 5-1 90+6 min.: Andrine Mo

Gult kort: Alise Evensen, Åsane

Dommer: Freek van Herk, Smørås IL

Laget: Kelsey Daugherty, Libe Haftorsen Brakstad (Trine Øritzland fra 46.), Kaja Olsen, Susan Duah, Selma Løvås, Cille Nilsen (Ida M. Natvik fa 73)., Sandra Østenstad (Ingrid Jåstad fra 46.), Evelyn Badu (Marion M. Haugland fra 46.), Hanna Dahl,, Kristina Svandal (Viktoria Sørensen fra 82.) og Maria Hovmark.