Roger Skulstad Johannessen fortsetter

blir med videre i Riises trenerteam

Sportssjef Rune Lothe er fornøyd etter resignering av Roger S Johannessen (til venstre)

Sist oppdatert: 29. nov 2022 Skrevet av: norvald

 

Roger Skulstad Johannessen blir med i John Arne Riises trenerteam videre, og er dermed den nye sportssjefen, Rune Lothe, sin første signering. Den nåværende assistenttreneren, og toppspillerutvikleren, har signert en ny kontrakt ut 2024. Roger kom til Avaldsnes foran 2021 sesongen som assistenttrener for Thomas Dahle. Samtidig hadde han en 50% stilling som toppspillerutvikler med ansvar for de eldste unge spillerne. Johannessen er utdannet UEFA B trener, men satser på å starte på UEFA A i 2023.

-Roger er et av de største lokale trener talentene på Haugalandet, noe han har vist i Avaldsnes de siste sesongene. Faglig dyktig og en strålende fin fyr. Vi er veldig fornøyd med å ha han med videre, uttaler Rune Lothe etter at kontrakten er ferdig signert.

-En veldig viktig signering for både meg og laget. Roger er en jeg har stor respekt for, og vi deler mye av de samme ideene ute på feltet, sier Johan Arne i en kort kommentar, men legger til. Jentene har stor respekt og liker liker han veldig godt, og vi to har et godt samarbeid og godt vennskap utenfor.

Vi gleder over oss å ha Roger med oss videre i klubben.