Nytt styre i Avaldsnes Toppfotball

Sist oppdatert: 01. sep 2021 Skrevet av: norvald

 

Som en konsekvens av at Arne Utvik og Asle Skjærstad varslet klubben om at de ønsket å tre ut av styret i Avaldsnes Allianseidrettslag Toppfotball ble det avholdt ekstraordinært årsmøte 26. august 2021. Der ble det valgt et nytt styre, og her er komplett oversikt over alle tillitsvalgte.

Det nye styret:

Hallgeir Broen, styreleder

Kjersti Jakobsen, nestleder

Rita Olsen, styremedlem

Ove Arnesen, styremedlem

Bengt Haugland, styremedlem

Veronica Brekke Jacobsen, varamedlem

Bilde; Fra venstre, Bengt Haugland, Hallgeir Broen, Rita Olsen, Kjersti Jakobsen og Ove Arnesen (ikke tilstede, Veronika B. Jacobsen)

Norvald Kaldheim fortsetter som daglig leder og administrativ leder for Toppserielaget.

Hallgeir Broen og Kjersti Jakobsen har de samme rollene i breddeidrettslaget Avaldsnes Allianseidrettslag.

-Modellen er valgt for å sikre en videreføring av organisasjonen i tett samspill med breddeidretten, sier Hallgeir Broen.

-Både Hallgeir og jeg kjenner til deler av Toppfotball sine aktiviteter og kan raskt gå i gang med arbeidet med å fylle det store hullet som Arne Utvik etterlater seg. Han har lagt ned en stor og uvurderlig innsats gjennom mange år, uttaler Kjersti Jakobsen.

-Fire av de fem faste medlemmene av styret har lang erfaring fra styrearbeid i og rundt Avaldsnes, mens Haugland og Brekke Jacobsen kommer inn med nye perspektiver, sier Jakobsen.

Noen av de første tingene det nye styret vil jobbe med er samarbeidspartnere, økonomi, støtteapparat og spillerlogistikk.

-Media har dessverre også omtalt interne forhold i klubben, som vi mener går på personvernet løs. Vi må derfor også lande dette på en effektiv og grei måte, sier Broen.

Pressekontakt:
Hallgeir Broen, tlf 46 42 76 84