Ny seier på hjemmebane!

Sist oppdatert: 11. nov 2023 Skrevet av: elisabeth

Etter en solid gjennomført kamp kunne Avaldsnes juble for 3-poeng hjemme mot Røa. Dette var en oppløftende kamp spillemessig, og selv om vi blir trykket litt en periode i 2. omgang var dette en kontrollert kamp. Spesielt 1. omgang var solid, og mot slutten av kampen var Avaldsnes nærmere 2-0 enn Røa var redusering.

Dagens eneste scoring kom da Evelyn Badu dro seg fint inn i banen og skjøt, ballen fikk en stuss og keeper måtte gi retur, heldigvis hadde Kristina Svandal posisjonert seg riktig og fikk triller ballen inn. En skikkelig goalgetter-scoring fra spissen.

Dagens avaldsnesspiller ble Evelyn Badu. Ghaneseren har hatt en veldig god høstsesong, og fortsatte den gode jobben i dag. Vel fortjent!

Det er veldig gledelig at laget endelig har funnet formen igjen, og på de 3 siste kampene har de innkassert 7 poeng. Med dagens seier er Avaldsnes sikret kvalikplass, og da er det supert at pilene peker oppover inn mot disse kampene.

Neste helg venter Stabæk i seriens siste kamp.
Kvalik-kampene blir spilt onsdag 22 (borte) og søndag 26 (hjemme). Vi snakkes da! <3