Ny samarbeidspartner!

Sist oppdatert: 07. jul 2023 Skrevet av: mikal

 

Haver skal pryde forsiden på shortsen vår fra sesongen 2024. Vi takker Haver for tilliten og ser frem mot et godt samarbeid. Vi vil samtidig gratulere Haver med nytt kontor i Haugesund.


Dette sier Haver om avtalen som er inngått.

– Det er med glede og stolthet Haver Advokatfirma kan fortelle at vi inngår samarbeidsavtale med Avaldsnes Toppfotball for sesongen 2023 og 2024.

Det forteller advokat Roy Arne Eike, etter at det ble klart at Haver-logoen skal pryde forsiden av shortsen til Avaldsnes Toppfotball fra og med 2024-sesongen.

Sammen med Christoffer A. Falkeid, trådte han inn som partner og advokat i Haver tidligere i sommer da det ble kjent at det største lokaleide advokatfirmaet i Rogaland åpnet kontor i Haugesund.

Å støtte lokale lag på Haugalandet, er viktig for Haver, forteller Falkeid:

– Haver støtter flere toppidrettslag i fylket, blant annet med en nylig inngått avtale med FK Haugesund. Vår anerkjennelse som lokal støttespiller er noe vi skal fortsette å gjøre oss fortjent til, sier han og legger til:

– Det som appellerer aller mest med Avaldsnes Toppfotball, er den satsingen som gjøres med unge, fremadstormende, lokale talenter. At Avaldsnes Toppfotball nå i flere år har klart å beholde plassen i Toppserien nesten utelukkende med lokale spillere i tenårene, er både imponerende, inspirerende og ikke minst viktig for å bygge opp vedvarende toppfotballkultur og -kompetanse i regionen også på damesiden i årene som kommer.

For Haver er det viktig å kunne opprettholde og videreutvikle det brede engasjement som bidragsyter overfor næringslivet og nærmiljøet.

–Det å støtte lokale lag, foreninger, sosiale entreprenører og veldedige organisasjoner i regionen vår, er en måte for Haver å ta samfunnsansvar og bidra til verdiskaping på. Å på denne måten få være en liten bidragsyter i arbeidet med å utvikle kvinnefotballen, betyr mye for advokatfirmaet, sier Christoffer A. Falkeid.

Dette er Haver Advokatfirma:

Haver har vært i drift siden 1908 og er en viktig samarbeidspartner for næringslivet og offentlig sektor i Rogaland. Havers advokater bistår bedrifter, kommuner, offentlige etater og privatpersoner med forretningsjuridisk kompetanse og bransjeinnsikt.

Haver har nylig etablert kontor i Haugesund, og har fra før kontorer i Stavanger og på Bryne med totalt 45 ansatte. Med inngående bransje- og lokalkunnskap i tillegg til ekspertise på alle vesentlige områder innen forretningsjus, ønsker Haver å være den foretrukne juridiske rådgiveren for virksomhetene i regionen.

De som nå bygger opp Havers kontor i Haugesund, er de lokale advokatene og Haver-partnerne Roy Arne Eike og Christoffer A. Falkeid. Eike og Falkeid er erfarne forretningsadvokater med solid kompetanse, faglig trygghet og inngående kunnskap om næringslivet og offentlig sektor på Haugalandet, Sunnhordland og Ryfylke.