Lyn neste motstander

på Grorud Artic Match banen

Hanna Dahl & co jakter poeng i Oslo til helgen

Sist oppdatert: 23. sep 2022 Skrevet av: norvald

 

Lyn er neste motstander i serierunde 3 i Toppseriens sluttspill. Kampen spilles lørdag 24. sept. kl. 150..0 på Grorud Artic Match banen og ikke på Lyns hjemmebane Kringsjå. Oslolaget leder sluttspillet når to runder er avviklet, laget har tre poeng mer enn vårt lag. Så med seier kan vi passere lørdagens motstander på tabellen. Det blir ingen enkel sak, Lyn er et godt lag og har vunnet sine siste to kamper i Oslo mot vårt lag. Og Lyn var med og slåss om en plass i medaljesluttspillet helt til siste runde i grunnspillet, og må derfor regnes som favoritter lørdag.

Vi stiller fulltallig tropp, John Arne Riise, som fyller 42 år lørdag, kan nesten velge mellom en fulltallig tropp. Unntaket er Kristina Svandal som har fått et lite tilbakeslag etter at hun var i trening etter en langvarig skade. Sist helg ble det et skuffende tap mot Åsane et tap jentene er innstilt på å revansjere lørdag. Lyn slo Kolbotn 3-1 forrige helg.

Vårens kamp på Avaldsnes endte 2-2, mens Lyn vant 3-2 i det motsatte oppgjøret i Oslo. La oss satse på at lørdag er det vår tur, og at trener John Arne Riise får en særdeles hyggelig bursdagsgave.

Kampen ser du som vanlig på Direktesport og H-Avis, det er bare å bruke denne linken: https://www.direktesport.no/event/a14384d1-f9d6-4a6c-b68b-2240eff12fbb