Landslagsspillere fra Avaldsnes

Sist oppdatert: 05. okt 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

I dag ble troppene til J15 og J16 landslagene offentliggjort. Der fikk Avaldsnes med Linneah Henriquez Rasmussen på J15 og J16 har tatt ut Kaja Olsen som debuterer på landslagssamling.

Linneah har jobbet bra over tid og vært jevnlig innslag fra ung alder i sone, krets og landslagssamlinger. Der har hun blitt påvirket bra og tatt med referanser hjem og inn i treningsarbeidet. Det er svært gledelig at Linneah fortsetter å jobbe hardt for å utvikle seg og at hun holder såpass bra nivå over tid at hun henger med. Her vil vi skryte av Kopervik som har gjort en god jobb med Linneah fra ung alder!

Kaja Olsen har gått en litt annerledes vei så langt. Hun har også jobbet bra over tid og viser mange gode talenter. Kaja kom til Avaldsnes fra Skudenes med en sterk iver men litt mindre referanser enn andre spillere. Hun har hatt et godt miljø i Skudenes og tok steget på et gunstig tidspunkt. Vi er veldig glade på Kaja sine vegne som tar klyv fremover i utviklingen. Skudenes har gjort en svært god jobb med å legge til rette for Kaja og andre fotballspillere og bidratt til både fotballspilleren og personen som Kaja er i dag. Godt jobbet!

Også Kristina Svandal er tatt ut på landslagssamling. Hun har på lik linje med Linneah hatt flere samlinger på ulike nivå. Kristina var på lån til Avaldsnes og spiller nå kamper med Haugar for å hjelpe de, og for å få kamptrening i høst. Det er veldig bra at Kristina blir tatt ut og at vi nå har 3 som henger med blant de aller beste i sine årganger. Ros gis til Haugar som har gjort en god jobb for å utvikle og legge tilrette for Kristina Så langt i karrieren.

Moderklubbene har gjort et godt stykke arbeid med «våre» landslagsspillere. Og det har også det nære samarbeidet med NFF Rogaland med Roar Wold i spissen. Dette er nok et eksempel på hvor positivt det er når krets og klubber samarbeider rundt utvikling av våre talenter.

Spillernes skoler sin oppfølgning er også viktige for spillerne og deres utvikling. Ros til HTG og Kopervik!

Vi ønsker alle 3 lykke til på samling.