Klare for semifiale!

Avaldses slår Arna Bjørnar uut av cupen!

Sist oppdatert: 11. nov 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes møtte Arna Bjørnar til formiddagskamp på Avaldsnes Idrettssenter med fullskala NRK produksjon på plass. Opphold og relativt grønt gress. Garantert den fineste brukte gressmatten 10 november 2020. Men at den var seig, det er det ingen tvil om.

Kampen ble som ventet når det er NM kvartfinale en sen høstdag på naturgress. Stillingskrig, fysisk tøft, harde taklinger, god innsats og trøtte bein var alle ingredienser i denn første kvartfinalen. Og som ofte endte det med kun 1 mål. Målet kom etter 13 minutter da Andrea Norheim avsluttet på keeper som gav retur og dermed spilte vegg med Elise Thorsnes som plasserte ballen enkelt i mål.

Etter det står laget godt opp mot Arna Bjørnar som knapt får en sjanse etterpå. Det eneste er 3 avslutninger som keeperen vår Victoria Esson ikke har noen problemer med å redde. Det er både godt og fuullt lovlig å ha en god keeper. Esson holder nullen og Avaldsnes er dermed i semifinale i NM og spiller om alle medaljer på søndag i Toppserien.

PS. Det snakkes om en protest og mulig omkamp i NM. Det forholder vi oss i liten grad til, og gleder oss til semifinale foreløpig.

 

Kvartfinale NM

Avaldsnes – Arna-Bjørnar 1–0

Mål: 1–0 Elise Thorsnes (13)

Tilskuere: 32

Avaldsnes (4-3-3): Victoria Esson – Nathalie Utvik, Clare Polkinghorne, Robyn Decker, Hanna Dahl – Rasheedat Ajibade, Olaug Tvedten, Irene Dirdal (Frida Magnusdottir fra 55.) – Elise Thorsnes, Andrea Norheim (Marthe Enlid fra 75.), Ylinn Tennebø