Klare for første runde NM

Avaldsnes på langtur for 1. runde NM

Sist oppdatert: 07. okt 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes trakk vinneren av kampen mellom Øvrevoll- Hosle IL og Amazon Grimstad for første runde av NM. Der vant Amazon noe overraskende over ØHIL 3-2 og gikk dermed videre. Amazon Grimstad har slitt de siste årene med å skape de helt store resultatene, men har lang erfaring i norsk kvinnefotball.

Som vanlig i cupen møter vi nok et sultent lag som ønsker å vise seg frem. Det er flere som har påpekt at 1 divisjon har en hektisk periode nå med mange kamper og hardt trøkk på en mindre profesjonell liga. Likevel vet vi at når et større lag kommer på besøk – så hentes det frem noen urkrefter.

Amazon Grimstad har absolutt gode fotballspillere i laget sitt. Det viste de også mot ØHIL i kvalifiseringskampen. Dersom de har dagen vil spillere som Cathrine Dyngvold være en trussel mot Avaldsnes. Dyngvold har vært et stort talent og var lenge en ettertraktet spiller. Dessverre for Cathrine har hun slitt med skader over lengre tid men spiller nå det aller meste for Amazon.

Hun sier selv at hun har hatt mange tilbud som hun har takket nei til i denne aktuelle artikkelen: https://www.h-avis.no/jeg-angrer-pa-at-jeg-takket-nei-til-manchester-city/s/5-62-1061363

Avaldsnes reiser med full tropp og skal gjøre sitt for å ta seieren og fortsette reisen i NM.

Kampstart 18:00 på Haugesunds Avis: https://www.direktesport.no/event/ae7608a5-eb97-4578-a9ea-40861460c9cf?publication=www.h-avis.no