Kapteinen vår signerer med Avaldsnes for 2 år!

Robyn Decker har signert ny kontrakt

200225 Robyn Decker of Avaldsnes poses for a portrait on February 25, 2020 in La Manga. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / Cop 200

Sist oppdatert: 18. okt 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Robyn kom til Avaldsnes fra Grand Bodø til Avaldsnes før 2018 sesongen. Deretter har hun vært med på reisen opp til toppen av Toppserien med laget. Robyn er fra Amerika men har spilt i mange år i Sverige og snakker flytende svensk.
Robyn er en av Toppseriens mest rutinerte spillere og har mange års erfaring på toppnivå. De siste årene har hun også fått leve som en profesjonell fotballspiller og har tatt store steg.
Kolbjørn Fosen omtaler Robyn med følgende ord.
– En spiller og karakter som er det vi kaller hel ved. Hun er en profesjonell spiller og i tillegg er hun en sterk ledertype.  Det er viktig for oss og prosjektet vårt at kapteinen fortsetter og er da med å dyrke identiteten til Avaldsnes videre. Identiteten vår er bygget på blant annet at vi skal være et team som jobber sammen. Robyn er en lagspiller med stor L.
Thomas Dahle er enig og fyller på. Hun er en standardsetter i treningsarbeidet vår og fungerer som limet i spillergruppen. Hun krever mye seg seg selv og de rundt seg. Samtidig er hun en humørspreder på og utenfor treningsfeltet og er dermed god på å skape en balanse for gruppen.
Robyn selv er svært fornøyd med å fortsette eventyret i Avaldsnes!
-Det känns helt underbart att skriva ett nytt kontrakt. Avaldsnes har fått ut det bästa av mig både på och utanför banan. Jag känner mig trygg och självsäker, jag älskar att vara en del av detta laget och det leder till att jag spelar mitt bästa fotboll.
Jag har valgt att stanna i Avaldsnes för att vi har så otroligt mycket bra på gång. Vi har haft en framgångsrik säsong och det känns som vi har fått ihop något riktigt spännande. Jag vill att vi ska först och främst ta medalj och helst vara 1:a eller 2:a och tar oss till Champions League. Det har varit en av mina drömmar och det skulle vara perfekt att får uppleva det här med Avaldsnes.
Det som er avgörande faktor för mig att vara kvar i Avaldsnes är laget. Jag har spelat i många lag men inget kan jämföras med den stämningen vi har här. Det är en grupp med otroligt hårt arbetande spelare som är drivna och göra allt för att bli bättre. De inspirera mig varje dag och att vara en del av denna grupp har gjort mig till en bättre spelare. Jag har aldrig trivs så bra både på och utanför banan, laget är min andra familj!
Jag ser fram emot 2 år till med detta gäng och hoppas att vi fortsätter och bygger upp Norges bästa fotbollslag!