Haugaland Kraft fortsetter det gode samarbeidet med Avaldsnes!

Sist oppdatert: 19. des 2019 Skrevet av: admin

 

Haugaland har vært en solid samarbeidspartner for Avaldsnes, og har fremmet like muligheter på en svært god måte. Nå ønsker Haugaland Kraft å gå foran for å sørge for at toppfotball for kvinner består på Haugalandet, og styrker samarbeidet med 2 nye år og har opsjon på 2+2

-Haugaland Kraft ønsker å fortsette sitt engasjement som samarbeidspartner med Avaldsnes Damer Elite og være med å bidra til at vår region har et damelag i Toppserien. Fotball er Norges største idrett for kvinner og vi ønsker å være en pådriver og samarbeidspartner for at damefotballen her i regionen skal få vise sitt potensiale og ha rammevilkår på samme linje som herrefotballen. Jeg oppfordrer også til at næringslivet i regionen ellers følger eksempelet om å støtte kvinnesiden av toppfotballen, sier konsernsjef Olav Linga i Haugaland Kraft.

Avaldsnes har gjennom «Team Haugaland Kraft», fokusert på spillerutvikling av jenter på 14-15 år fra klubber i hele regionen. Dette har gitt gode resultater og er en viktig arena for jenter å videreutvikle sine ferdigheter i et team bestående av dyktige trenere og spillerutviklere.

-Vi ønsker at alle fotball jenter i vår region skal få mulighet til å oppnå sine drømmer og mål, derfor er vi stolt over å samarbeide med Avaldsnes Damer Elite, avslutter konsernsjef Olav Linga.

Avaldsnes er begeistret over å ha solide lokale samarbeidspartnere med seg på reisen. Konkurransen i ligaen er stor, både sportslig og økonomisk. Vi er helt avhengig av å ha det lokale næringslivet på lag.

– Vi er glade for å se utviklingen rundt kvinnefotballen den siste tiden, samtidig er vi utålmodige ambisiøse på vegne av kvinnefotballens fremtid. Da er det helt fantastisk å ha Haugaland Kraft med på lag, det gjør meg veldig stolt. Sammen gir vi like muligheter til jenter som har en drøm om å bli gode fotballspillere, sier daglig leder Stian Nygaard i Avaldsnes Elite as