Gjensyn med lynvingen Giovanna «Gio» de Oliveira i 2021!

Avaldsnes forsterker med "gammel" kjenning

191102 Giovanna de Oliveira of Avaldsnes celebrates with Thomas Sandø Dahle, head coach of Avaldsnes, after scoring the 1-1 goal during the Toppserien football match between Vålerenga and Avaldsnes on November 2, 2019 in Oslo. Photo: Marius Simensen / BILDBYRÅN / Cop 238

Sist oppdatert: 14. des 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Gio var spiller i Avaldsnes i 2019 sesongen og bidro med 10 mål på 19 kamper (cup og serie). Hun hadde i tillegg et skadeopphold i Brasil som gjorde at hun var borte en lengre periode.

Med Gio på laget var Avaldsnes alltid farlig. Hun har en enorm fotballforståelse, og hurtighet og råskap og kan skape noe selv. Samtidig er hun også god på å spille andre spillere gode. Hun er en direkte spiller og passer i så måte godt inn i vårt spillsystem. Med hennes fysikk og erfaring får vi mye av det vi er på kikk etter.

Sportslig leder Ove Arnesen har jobbet med signeringen over lengre tid. Han gleder seg over at overgangen nå er i boks.
Jeg fikk en klar bestilling fra det sportslige apparatet, og har jobbet med den i høst. Det er mye som skal klaffe for å få overganger i boks og jeg er veldig glad for at vi nå har fått dette til. Gio er en super spiller og en god person. Vi gleder oss til hun kommer tilbake til Vestlandet. Samtidig er jeg glad på klubbens vegne når vi ser at nok en spiller vil komme tilbake til oss.

Sportssjef Kolbjørn Fosen sier dette om signeringen
Vi jakter forsterkninger til laget som vil gjøre oss enda bedre kommende sesong. Giovanna er en spiller av høy kvalitet som også vet hva hun kommer til. Samtidig vet vi hva vi får, som er en styrke når vi skal hente inn nye spillere til troppen. Gio er en kvalitetsspiller som kan spille i angrep og i bakre firer. Denne signeringen bekrefter vår ambisjon om å ha et enda bedre lag i 2021.

Trener Thomas Dahle har dette å si om å få Gio tilbake
Det at vi nå får Gio tilbake er fantastiske nyheter! Vi vet at Gio er en spiller av høy klasse og har det lille ekstra. Vi vet også at at hun passer godt inn hos oss. Nå er det bare å glede seg til neste sesong!

Vi gleder oss til å vinne kamper med Gio på laget!