Fortjent opprykk

Trine Øritzland opp i A gruppen

Trine Øritzland rykker opp til A-gruppen

Sist oppdatert: 04. aug 2022 Skrevet av: norvald

 

Etter flere gode kamper på Utviklingslaget ble 25 år gamle Trine Øritzland hentet opp til A-laget i de siste Toppseriekampene før ferien. Og Haugesundsjenta fikk sjansen fra start i kampen mot Rosenborg sent i mai, og spilte så godt at siden har hun vært bankers på laget. John Arne Riise var meget fornøyd med U-lagets kaptein og gav henne fornyet tillit også i kampen etter mot Lyn. Nå står hun bokført med 5 Toppseriekamper og en cupkamp hvor hun også fikk sin først offisielle A-lags scoring. Forsvarsspilleren, som har mange sesonger bak seg på vårt U-lag og har vært i klubben siden sesongen 2018, debuterte i Toppserien tilbake i juli 2020 mot Kolbotn.

Trine Øritzland (Foto; Tormod og Mikael Lindø

Og nå er det klart, Trine Øritzland, som til daglig jobber i barnehage, og er mamma til en gutt på snart 4 år, ble fast medlem av A-gruppen når laget startet opp igjen treningen etter ferien. Trine har også i tidligere sesonger hospitert inn mot A-laget, men gjennombruddet har latt vente på seg.

-Veldig fortjent at Trine blir med oss fast, hun har jobbet knall hardt, spilt gode kamper og bidratt godt i gruppen både på og utenfor banen, uttaler trener John Arne Riise. Riise trekker også frem at Trine er en voksen spiller som har rutine til tross for liten erfaring fra Toppserien, noe våre unge spillere nyter godt av.

Søndag er det endelig kamp igjen, mot Arna-Bjørnar i Bergen, mest sannsynlig med Trine i startoppstillingen. Vi gratulerer Trine med opprykk og ønsker henne lykke til med resten av sesongen.