Foran kampen mot Åsane

kan vi slå tilbake?

Sist oppdatert: 26. mai 2023 Skrevet av: norvald

 

 Etter to svake kamper og 1-11 i målforskjell i de to siste kamper, den første av disse to borte mot lørdagens motstander, håper vi at våre jenter slår hardt tilbake. Vi har enda ikke tapt på hjemmebane i år, og tar vi med siste del av fjorårets sesong er det vel nå fem kamper på rad uten tap. Dette er helt klart en trend vi ønsker å fortsette med, men det betinger at vi løfter oss kraftig fra de siste to kampene.

Vi har kun spilt 3 av årets 9 kamper er hjemme, men nå skal vi inn i en periode med 6 av 9 på hjemmebane. Og det starter med lørdagens motstander, Åsane, som ligger poenget bak oss på tabellen. Det er en posisjon vi ønsker skal fortsette, og helst få en større luke, og da må kampen ende i vårt favør.

Dagens motstander er som kjent nyopprykket i Toppserien og har klart seg ganske så bra. Laget har unngått «store tap» foruten 0-4 tap i serieåpningen mot Røa, og har stått godt imot de fleste motstandere. I sist kamp ble det 0-2 tap fornaboene Brann på Åsane Arena i en kamp Brann hadde meget godkontroll på. Åsane består av egne spillere fra bydelen og en god del spillere rekruttert fra miljøer i Arna Bjørnar og Brann/Sandviken. Spillere som ikke har nådd helt opp i tidligere klubb, men tatt steg gjennom Åsane på veien mot Toppserien. I troppen har også klubben en Karmøy by, Marie Anglevik, som fikk sin Toppserie debut i Avaldsnes i 2014 (1 kamp).

Vi stiller nesten en skade fri tropp i dagens kamp, unntaket er Siri Ervik og Emma Endresen. Siri forventes klar om en god uke sies det, mens Emma nok må vente noe lengre. Vi satser på at når høstsesongen starter er både Siri og Emma 100% friske. Trener Riise vil ikke røpe endringer på laget, men slik vi tolker de siste treninger ligger det an til at det blir 2-3 endringer.

Kampstart kl. 15.00 – du kan også se kampen på TV2 Play, men fotball er best live!

Billetter får du kjøpt her; https://avaldsnesdamer.ticketco.events/no/nb/e/avaldsnes_vs_aasane