Enda en spiller fortsetter i Avaldsnestrøyen

Keeper Victoria Esson forlenger oppholdet på Karmøy

200225 Goalkeeper Victoria Esson of Avaldsnes poses for a portrait on February 25, 2020 in La Manga. Editors note: This image has been retouched. Photo: Mathias Bergeld / BILDBYRÅN / Cop 200

Sist oppdatert: 20. okt 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Victoria Esson har stått i mål i samtlige Toppseriekamper for Avaldsnes i år. Det betyr ikke at hun er eneste valget, for hun har keepere som puster henne tett i nakken. Men Victoria har levert varene i år og vært en av (om ikke den) Toppseriens beste keepere.

Kolbjørn Fosen sier følgende:
Vic er en solid keeper som har tatt steg hele veien når hu har vært i Avaldsnes. Hun er nå en av våre kontinuitetsbærere i  spillergruppen, ettersom det blir hennes tredje sesong neste år. Samarbeidet i keeperteamet vært meget bra over tid, og keeperne har uutviklet seg stort, Victoria inkludert. Vi er veldig glad for at Vic fortsetter i Avaldsnes.

Thomas fyller på:
Vic har levert på et stabilt høyt nivå i årets sesong. Hun er en helprofesjonell utøver som jobber målbevisst og strukturert sammen med resten keeperteamet. Vic bidrar også veldig bra i gruppen utenfor banen, alltid et lite smil på lur. Hun er en viktig brikke i spillergruppen både på og av banen.

Keepertrener Per Andreas Haftorsen sier følgende:
Det er veldig bra for Avaldsnes at Vitoria har signert for et nytt år med klubben og ikke minst er det bra for Victoria at hun er i en klubb der hun får mulighet til å utvikle seg videre. Hun er tvers gjennom profesjonell og jobber hver dag målbevisst for å nå sine mål. Jeg synes hun har tatt store steg denne sesongen og har bidratt til at Avaldsnes er med på å kjempe om edelt metall.

Victoria Esson sier selv (på engelsk)
I am excited and grateful for the opportunity to continue representing Avaldsnes. We have a really special group and I am looking forward to what the future holds for myself and the team.I have enjoyed my first 2 years at the club and feel that I have been able to elevate my game during this time. With the staff and the players the club currently has, I believe I will continue to grow as a player on and off the field.
I hope that the club/team wins the gold medal both this year and next year. In addition to this, qualifying for Champions league would be an exciting opportunity and one that everyone has worked very hard for. This team is filled with hard working, friendly and kind people. This is what makes our team pretty special. I enjoy stepping on the pitch with these girls every day and want to continue to be surrounded by that sort of positive environment.