En kommer, og en går

Jovana Petrovic blir ny keeper

Jovana Petrovic er på landslagssamling for tiden

Sist oppdatert: 31. des 2021 Skrevet av: norvald

 

Den 20 år gamle keeperen Jovana Petrovic fra Serbia har takket ja til en to årlig kontrakt. Petrovic, som er en av tre landslags keepere på Serbia, overtar plassen til Victoria Esson som dermed ikke kommer tilbake til Avaldsnes. Vi benytter anledningen til å takke Victoria for en kjempeinnsats i Avaldsnes, og ønsker henne lykke til videre i fotball karrieren.

Jovana Petrovic er keeper på hovedstadsklubben, og den ledende klubben i Serbia, Røde Stjerne. Til tross for sin meget unge alder er hun også kaptein på laget. Hun står bokført med 8 landskamper for Serbias U-U17 lag, 7 for U 20 og en A-lands kamp.

-Jeg er meget fornøyd med at vi har sikret oss Jovana som ny keeper, sier keepertrener Per Andreas Haftorsen. Hun er meget talentfull, hardtarbeidende og har et stort potensiale, som topp keeper fortsetter Haftorsen, som gleder seg enormt til å jobbe med den unge serberen.

-Da har vi to lovende keepere som kommer til å presse hverandre hardt i treningshverdagen, kommer det fra hovedtrener Johan Arne Riise, som nå begynner å se konturen av en spennende spillerstall.

-Vi trenger enda en, helst to, midtstoppere, og det jobber vi daglig med, sier en Riise på årets siste dag.