Cuptap mot VIF, all fokus på siste serierunde

Avaldsnes møter Sandviken

Sist oppdatert: 23. nov 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes møtte Vålerenga IF til semifinalekamp på Intility stadion.

Vi var optimistiske i forkant av kampen, og viljen var tilstede. Idet dommer satte kampen i gang, var Avaldsnes aggresive og viste stor vilje. Slik fortsatte Avaldsnes å pumpe på. Så ser det ut som at man blir litt stresset av at ballen ikke gikk inn i målet til VIF,  og redsel for å slippe inn begynner å melde seg. Laget står ikke samlet nok i denne perioden, som ender med autostrada til VIF. Resultatet av det ble 3 mål på 9 minutt. Et ordentlig godstok i trynet for Avaldsnes sin del.

Vi går til pause med en kalddysj. Dette skal snus! Vel, vi jobbet hardt for å komme inn i kampen. Så scorer Dejana Stefanovic på en veldig heldig dødball som hun er borti med ryggen. Surt.

Etter flere spillerbytter ser vi at vi får satt flere skudd på mål. Vi har spillere som vil jobbe for det og har troen helt til slutt. Vi hadde flere gode perioder, men ikke like effektive med sjansene som et VIF som er veldig i flytsonen.

Siste serierunde
Nå ser vi frem til den store avgjørelsen i Toppserien i den utsatte siste runden. Vi skal til Bergen og spille det tøffe oppgjøret mot Sandviken. Samtidig vil Vålerenga spille mot Arna Bjørnar og Rosenborg spille mot Klepp. Dermed er det ingen tvil om at Avaldsnes spiller uten press, for det er det VIF og RBK som har.