Cup er cup

og i morgen er det NM kamp mot Start

Sist oppdatert: 30. mai 2023 Skrevet av: norvald

 

Cup er cup, og i morgen møter vi Start i Kristiansand i NM runde 2.Og selv om cup er cup skal ikke 3. divisjonslaget normalt være i nærheten av å utløse en cupbombe i morgendagens kamp. Men sørlendingene mener alvor av satsingen på Start, og husker vi ikke feil er målsetningen at laget skal nå Toppserien innen 2028.

John Arne Riise sender 16 spillere av troppens 23 spillere på bussturen sørover til Sørlandets hovedstad, og 4-5av de mer ell mindre faste 11-er spillerne står over turen.

John Arne Riise klar for NM cup

-Vi har et ekstremt tett kampprogram og jeg må bruke troppen på best mulig måte så vi stiller så sterkt vi kan i hver kamp, uttaler John Arne Riise dagen før kampen på Sør Arena. Vi tar kampen veldig seriøst, men ser også muligheten til å gi noen som ikke har spilt så mye litt mer spilletid og vise seg frem fortsetter Riise.

Lørdag ble det som kjent tap 0-1 for Åsane etter en scoring på overtid. Et surt tap i en viktig kamp. Start gikk også på tap i sist serieomgang, 0-1 for Sandefjord (med Avaldsnes jenta Andrea Kaland Røthe som kaptein). Dette var Start jentenes første tap, og minusmål, i lagets 3. divisjons avdeling. I første runde vant Start 2-0 mot et litt redusert Bryne lag. Et sterkt resultat mot et godt 2. divisjonslag. Men dette til tross, vi må finne oss i å være store favoritter i onsdagens kamp på Sør Arena

– Vi gleder oss veldig til kampen, og jentene er revansjesugne etter tapet mot Åsane, og vi forventer bra trøkk både på banen og på tribunen fra hjemmelaget. Dette blir gøy, avslutter en smilende Riise som har lagt Åsane kampen bak seg og ser fremover til nye kamper.

Troppen: Frida K. Aursland, Kelsey Daugherty, Selma Løvås, Trine Øritzland, Libe H. Brakstad, Kristine H. Nybru, Hanna Dahl, Ingvild H.Høvring, Cille Nilsen, Sandra Østenstad, Marion M. Haugland, Ingrid Jåstad, Maya Ladhani, Kristina Svandal, Ida M. Natvik og Natalie Velde.