COOP Sørvest blir ny samarbeidspartner med Avaldsnes Toppfotball

Sist oppdatert: 23. apr 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

COOP har i flere år støttet Toppserien, og valgte i fjor å tredoble sponsorbeløpet til kvinnenes toppliga. Nå velger COOP Sørvest å gå inn i Avaldsnes Toppfotball i tillegg. Bakgrunnen er Avaldsnes sin økende profesjonalisering og fokus på å gi #LikeMuligheter til jenter som gutter. Avaldsnes er svært fornøyd med å ha signert samarbeidsavtale med COOP Sørvest.

 

Dagligvarekjeden COOP har en sterk posisjon på Haugalandet og har kunder fra hele storregionen. COOP viser at de støtter opp under idrett og kultur som er med å bygge de samfunnene som vi bor i. Gjennom årrekker har de sponset og dermed vært med å utvikle norsk bredde og toppfotball for både herrer og kvinner.

 

Avaldsnes har stått i bresjen for profesjonaliseringen av fotball for jenter og kvinner. Gjennom mange år har klubben initiert tiltak for å gi kvinnene økte profesjonelle rammer. Siden 2017 har klubben også stått for kampanjen #LikeMuligheter som også har vært tydelig i vinter. COOP har også tidligere vært med og tatt ansvar for å bygge opp kvinnesiden, og vil nå være med å profilere #LikeMuligheter.

 

Avtalen er skrevet for inneværende år, med intensjoner om et langt og godt samarbeid. Avaldsnes er ydmyke og svært glade for at COOP har signert med klubben. «Det viser at vi har kommet langt i profesjonaliseringen, og at vi når ut til en større masse med våre budskap» sier kommersiell leder Stian S. Nygaard.