Avgjørende kamp mot Stabæk lørdag

Sist oppdatert: 12. nov 2021 Skrevet av: norvald

 

Lørdag kl. 13.00 sparkes vår siste Toppseriekamp denne sesongen i gang på Nadderud Stadion i Bærum. Motstander er Stabæk, et lag som passerte oss på tabellen for første gang i år i forrige serieomgang. Det betyr at vi aller helst må vinne over Bærumslaget for å være 100% sikre på ny kontrakt i Toppserien. Og slippe å få hjelp av Rosenborg kvinner som møter Lyn, laget som ligger bak oss på kun dårligere målforskjell.

Stabæk er nyopprykket etter nedrykk fra Toppserien i 2019. Og det etter mange, mange år i toppen av norsk kvinnefotball. Først som Asker og senere som Stabæk. Laget står bokført med to seriemesterskap, i tillegg har Asker hele 6 mesterskap. Stabæk har også tre kongepokaler som NM cup vinnere, blant annet over vårt lag i 2013 (0-1) på Ullevål Stadion.

Tidligere kamper i Toppserien mellom vårt lag og Stabæk har endt slik: 15  5-6-4  17-15

Sist serieomgang tok Stabæk en overraskende seier over årets cupmestre, Vålerenga, en sterk prestasjon. Vi regner med at våre jenter er fulle av revansjelyst etter sist kamp, mot Arna Bjørnar. Laget har trent godt hele uken, spillere som har vært syke er blitt friske, selv om vi fortsatt har en del skadeutfordringer og spillere som ikke er aktuelle.

Kampstart kl. 13.00, kampen ser på på H-Avis eller Direktesport.https://www.direktesport.no/event/vJSkzWPF2ReMVbcmI8v8wx