Avaldsnes serieåpner mot Vålerenga – på bortebane!

Sist oppdatert: 20. jan 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Vi har normalt en veldig bra naturgressbane på Avaldsnes. Spesielt etter at det ble lagt ned et stort, og godt stykke arbeid med å drene ut banen på vestsiden. Avaldsnes Toppfotball og Toppserien har generelt sett veldig lav slitasje på naturgress som gjør at vi kan trene og spille fotball hele året. Men vi har likevel blitt spart med å ha hjemmekamper i de to første rundene, så da skal vi være veldig godt «skodd» for sesongen.

Vi åpner nemlig borte mot Vålerenga på Intility Arena som hovedkamp på NRK, og får kamp nummer 2 mot Sandviken borte på Stemmemyren. Med andre ord åpnes Toppserien med et brak! Det er jo ikke lenge siden vi spilte seriefinale og lå et poeng bak Vålerenga i siste serierunde. Disse to kampene er også de eneste i mars måned. I april venter påsken, og internasjonal periode med J19 samling.

Første kamp i april er også første hjemmekamp i 2021. Den spilles helgen 17-18 april mot LSK. Laget som vi slo både hjemme og borte i 2020. For øvrig er det nå også klart at fjorårets trener Hege Riise er klar som Englands landslagstrener. Vi gratulerer Heidi!

Kampen etter det og siste i april er mot Rosenborg borte. Også denne kampen er hovedkamp på NRK. Avaldsnes har altså blitt satt opp med to bortekamper på NRK i oppsettet som strekker seg ut mai i første omgang.

 

Oppsettet blir altså som følger: