Advokatkontoret Responsa støtter Avaldsnes Elite!

(Bilde er tatt før begrensningene slo inn)

Sist oppdatert: 16. apr 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Det er ingen hemmelighet at det er tøft å være i underholdningsbransjen om dagen. Da varmer det ekstra godt når lokale bedrifter trør til for å støtte arbeidet vårt. Responsa er ny samarbeidspartner for Avaldsnes Elite.

Responsa er et lokalt kontor som holder til i Leirvik, Haugesund og Voss. Lokalkontoret i Haugesund finner du i Nordsjø Kontorpark, kvaløygata 3, 5537 Haugesund.

Responsa består av 17 medarbeidere fordelt på 12 advokater, 1 advokatfullmektig og 4 advokatsekretærer.

Bedriften tar på seg oppgaver innen de fleste juridiske felt. Omtrent halvparten av advokatene arbeider i hovedsak med forretningsjuridiske saker, der selskapsrett, arbeidsrett, insolvensrett, entrepriserett og fast eiendom er blant satsningsområdene. Responsa har også omfattende kompetanse innenfor barne-, familie-, barneverns-, straffe-, arve-, utlendings-, og forvaltningsrett.

Vi i Avaldsnes er ydmyke og stolte når vi får henvendelser fra bedrifter som ønsker å hjelpe oss i tøffe tider. Denne tirsdagen skulle vi vært på treningsfeltet og forberedt oss til andre runde i Toppserien. I stedet for har alle fotballbaner blir stengt og spillerne er hjemme og trener hver for seg.

Vi vil ønske Responsa hjertelig velkommen som samarbeidspartner, og i sponsorlaget.

Det er nå styrken og samholdet i vårt nettverk testes, og målet må være at vi skal hjelpe hverandre så godt som vi kan. På fotballbanen er laget ikke sterkere enn det vårt svakeste ledd. Sånn er det i vårt nettverk også, og vi håper at Responsa kan være en god medspiller for oss alle framover.