Ny treningskamp mot Klepp!

Avaldsnes spiller treningskamp 14.00 på lørdag

Sist oppdatert: 23. jun 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes spilte kamp på lørdag mot Arna Bjørnar. Det endte 2-2 til tross for gode prestasjoner i Avaldsneslaget. Trener Thomas poengterer at øvingen og kampen i seg selv var det viktigste. Og at vi kan ta med oss mye godt spill – gjør det hele enda bedre. Nå står de hvite og grønne klare på motsatt banehalvdel på lørdag 14.00.

Se videointervju om treningskampene med Thomas Dahle her:

Ingen adgang for publikum

Avaldsnes og Toppserien er fortsatt underlagt veldig strenge regler. Reglene vi forholder oss til er delt opp i 2 protokoller. En treningsprotokoll og en kampprotokoll som sier noe om hvordan dette skal gjennomføres på smittevernssikker måte. Treningskamper er underlagt treningsprotokollen og vi har derfor ikke anledning til å ta imot noe publikum. Inkludert alle spillere, dommere og trenere samt arrangementsansvarlige har vi maksimalt lov til å ha 50 personer samlet. Vi er også nødt til å ha vakthold for å passe på. Da har vi dessverre ikke mulighet til å ta imot flere.

Stream

Kampen spilles på den nye kunstgressbanen, som gjør at det ikke er helt optimalt med film. Men vi vil gjøre vårt beste for å få streamet kampen likevel. Utfordringen kan være været som er meldt – men dette kommer vi tilbake til. AMedia og Haugesunds Avis har ikke prioritert denne kampen – så dette ordner vi i såfall selv.

Se høydepunktene fra Arna – Bjørnar vs. Avaldsnes her:

Arna-Bjørnar vs Avaldsnes høydepunkter

Det var skikkelig artig med fotballkamp igjen🎉🎉Arna-Bjørnar vs Avaldsnes 2-2 i dagens treningskamp. Toppserien er rett rundt hjørnet ⚽️

Publisert av Arna Bjørnar Toppfotball Mandag 15. juni 2020