Avaldsnes -Lyn flyttes ?

Åsebøen Stadion er alternativet

Grasbanen på Avaldsnes er ikke kampklar til Lyn kampen

Sist oppdatert: 28. mar 2023 Skrevet av: norvald

 

Vinteren på Haugalandet er seiglivet i år, og det kan få følger for årets første hjemmekamp i Toppserien. Kampen flyttes sannsynligvis fra Avaldsnes Idrettssenter og til Åsebøen Stadion i Kopervik. Grasbanen på Skeie trenger enda et par uker før den er klar for sesongstart.

-Banen kan nok brukes, men dette vil forringe kvaliteten på banen gjennom hele vår og forsommeren, uttaler daglig leder Norvald Kaldheim i Avaldsnes Toppfotball. Derfor satser vi på at Norges Fotballforbund godkjenner flytting til Kopervik, fortsetter Kaldheim.

Åsebøen Stadion mangler et sikkerhetssertifikat, som er et krav fra NFF på anlegg i toppfotballen. Videre har NFF påpekt at anlegget ikke har innbytterbenker som gir utsikt over hele banen. Pluss et par andre småting som opplyser Kaldheim, men klubben satser på velvilje fra NFF på disse punkter slik at Åsebøen kan godkjennes. Også TV2, som har TV rettigheter, må godkjenne flytting av kampen.

-Kopervik har vist stor velvilje til å samarbeide med oss, og er klar til å ta imot både oss og motstander, noe vi setter stor pris, avslutter Kaldheim,