Ny spiller signert

Evelyn Badu, en spennende signering fra Ghana

Stortaletet Evelyn Badu debuterer mot Åsane

Sist oppdatert: 21. des 2021 Skrevet av: norvald

 

Det er en glede å presentere 19 år gamle Evelyn Badu fra Ghana. Hun kommer fra toppklubben Hassaacas Ladies, en klubb som var i finalen på CAF Champions League tidligere år. CAF er Afrikas sammenslutning av alle fotballnasjoner i Afrika. Og nettopp vår nyeste signering, Evelyn Badu, var toppscorer i CAF`s Champions League sist sesong.

-Evelyn er en offensiv spennende spiller med gode basisferdigheter opplyser hovedtrener John Arne Riise, og fortsetter. Hun har et bra blikk, er en tilrettelegger, og vil forhåpentligvis gi oss mye glede på banen.

Badu har også to landskamper for Ghana til tross for sin unge alder, men ingen scoringer. Badu er født i 2002, blir altså 20 år neste år. Kontrakten med spilleren er på 2,5 år, frem til august 2024.

-Men det er viktig å gi henne tid til alt det nye hun vil oppleve her i Norge, ikke bare et nytt land og ny kultur, men ikke minst en annen fotball kultur. Det til tross, vi satser på at Evelyn blir en god tilvekst til vårt lag i 2022, avslutter John Arne Riise.

Ghana har for øvrig flere spillere i klubber i Europa, blant annet på Island og i Spania.