3 lokale spillere gir seg i Avaldsnes

Sist oppdatert: 18. jan 2020 Skrevet av: admin

 

Cecilie Pedersen, Anna Østrem og Helene Haavik trapper ned og går ut av troppen til Avaldsnes. Vi takker for god innsats og ønsker alle lykke til videre.

Cecilie Pedersen – en bauta i norsk kvinnefotball er nå ferdig i Avaldsnes. Spilleren har over 120 obligatoriske kamper i Avaldsnes og har scoret 80 mål. Målgarantisten har levert «umulige» mål gang etter gang, og ofte har Cecilie også scoret det avgjørende målet i de spesielt viktige kampene. Det er ingenting annet å gjøre enn å bøye seg i støvet over det hun har fått til i løpet av sin karriere på øverste nivå. I tillegg til å ha levert varene for Avaldsnes, har hun også 20 mål på 23 kamper for Lillestrøm og 13 mål på 37 kamper for A- landslaget.

Dessverre for Cecilie, Avaldsnes og norsk fotball har Cecilie slitt med skader som har satt henne ut av spill mesteparten av de 2 siste årene. Hun har vært sterkt savnet på banen og i toppfotballmiljøet i regionen. Cecilie har en ekstrem kompetanse og erfaring som har bidratt med å løfte nivået i kvinnefotballen. Vi håper at hun vil fortsette å dele sin kunnskap og kompetanse i en eller annen form innenfor fotballfamilien.

Anna Østrem – en ny lokal spiller med et stort talent foran mål. Anna kom til Avaldsnes sommeren 2019 på utlån fra Haugar. Hun kom da tilbake fra korsbåndsskade. Dessverre slet hun også med skader på høsten og fikk liten mulighet til å spille kamper. Hun fikk derimot kjenne på nivået og hverdagen som profesjonell fotballspiller. Anna går på Skeisvang videregående på musikklinjen som krever sitt, og totalbelastningen ble stor. Anna velger derfor å gå tilbake til Haugar for å kunne få en god arena til å trene seg tilbake og samle overskudd og fokusere mer. Til sommeren er hun ferdig med videregående skole, og vil ta en ny vudering da. Vi takker Anna for innsatsen og ønsker henne lykke til med innspurten av 10 års skolegang og spill i Haugar!

Helene Haavik – kom tilbake til Avaldsnes etter flere års utenlandsopphold. Hun har tilført mye energi og humør i gruppen vår. Dessverre røyk hun korsbåndet før sesongstart 2018 og har slitt ellers med skader. På høsten 2019 fikk hun spille mer, og har bidratt godt til flere av seirene til Avaldsnes. Det har vært utrolig gøy å se den (veldig) lokale spilleren være med å bidra så positivt i kamper. Nå ønsker Helene å trappe ned på fotball og trappe opp arbeid utenom. Helene er selvfølgelig hjertelig velkommen til å være med på treninger også i fremtiden. Vi ønsker Helene masse lykke til med ny arbeidshverdag!

 

Ut over dette er det klart at disse går ut av troppen:
– Maria «Duda» Eduarda Da Silva
– Giovanni Oliveira
– Ana Jelencic
– Rebekah Stott
– Aivi Luik

Samtidig har vi flere spennende nyheter i vente