3 landslagsspillere signerte proffkontrakt på under 1 døgn

Sist oppdatert: 03. okt 2023 Skrevet av: elisabeth

 

Tusen takk for tilliten Kristine Hustveit Nybru, Libe Haftorsen Brakstad og Frida Kvale Aursland.
For at dere alle 3 har signert proffkontrakter med oss ut 2025-sesongen.

Begeistret kommentar fra trener John Arne Riise:

Jeg er strålende fornøyd med at 3 landslagsspillere signerte lengre kontrakter med oss på under 1 døgn. Dette viser at de har troen på jobben vi som klubb legger ned i å utvikle talentene våres. Vi har en enormt bra treningshverdag som gjenspeiler seg i at disse signerte lengre kontrakter.

Frida har vokst enormt som keeper og lagt ned masse arbeid med Espen Skistad som keepertrener. At hun ble fikk sin debut på J18, beviser fremgangen.

Nybru har jobbet seg inn i laget med gode treninger over lengre tid og blitt en viktig del av laget. At hun ble tatt ut på J18 var fullt fortjent. Hun har tatt store steg og vokst inn i rollen sin.

Libe har tatt enorme steg som stopper for oss. Hun har alle kvalitetene til å bli en klasse stopper. Veldig happy med at også hun viser meg som trener og oss som klubb tilliten til å fortsette utviklingen tross interesse fra andre klubber.

Å signere disse 3 viser at vi som klubb jobber daglig med utvikling og vil gjøre spillere så gode at de tar de neste stegene etterhvert. Jeg er veldig happy og gleder meg til å fortsette utviklingen av disse 3 og resten av laget.