Kampdagsinformasjon

Sist oppdatert: 29. mar 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Velkommen til Avaldsnes Idrettssenter:

Her får du informasjon om:

– Hvor finner du Avaldsnes Idrettssenter
– Hvor kan du parkere
– Kiosk/fasiliteter
– Billettinformasjon
– Hva skjer på kampdag?

 

– Hvor finner du Avaldsnes Idrettssenter

Avaldsnes Idrettssenter har adressen: Visnesvegen 77, 4262 Avaldsnes.

Idrettssenteret har en fotballhall, en kunstgressbane, en ballbinge, en naturgressbane og ikke minst et flott klubbhus på området.
Avaldsnes sentrum har en rundkjøring på Karmøyvegen. Den er stor og fin med 3 store steiner i som symboliserer. Da tar du vestovber mot det gamle gruvesamfunnet Visnes. Så følger du vegen til du tar til høyre rett etter et gult bedehus (hold farten nede).

Det tar 7 minutter å kjøre fra flyplassen Helganes og ca. 15 minutt fra Haugesund Sentrum.

– Hvor kan du parkere

Foran klubbhuset finnes det en stor parkeringsplass. I tillegg kan du parkere langs hallen (på samme side som hallen), og på baksiden. Det er godt med parkeringsmuligheter. Hvis disse er fulle av biler, kan du også parkere 50 meter lenger sør-øst, ved «gamle skeie». Det er vårt gamle klubbhus og stadion.

– Kiosk/fasiliteter

Kiosk

Vi har en flott kiosk åpen hver hjemmekamp. Der har vi også et stort kjølerom som holder varene gode og ferske. Vi har mineralvann, sjokolade, chips, pølser og vafler og selvfølgelig vafler. Du kan betale med Vipps, bankkort eller kontant. Den ligger mellom fotballhallen og kunstgressbanen på parkeringsplassen.

Fasiliteter

Toalett: Vi har toaletter på klubbhuset i 1. og 2. etasje. Inngang til første etasje fra siden mot hovedbanen mellom tribunene. Toaletter i 2. etasje finner du ved inngang via rampen mot parkeringsplassen. Vi har herre-, kvinne og HC toaletter som er rengjort før kampdag.

Speaker: Har plass i klubbhusets 2. etasje. i TV/Lounge avdelingen

VIP arrangement: i klubbens storstue i klubbhusets 2. etasje. Her er det åpent for spesielt inviterte. Enkel bevertning

– Billettinformasjon

Følg denne lenken for billettinformasjon: https://avaldsnestoppfotball.no/arkiv/billettinformasjon/

– Hva skjer på kampdag?

På kampdag åpner vi stadion ca 1 time før kampstart. Da har vi kunstgressbane, fotballhall og en ballbinge som er åpen. Vi har også en volleyballbane på anlegget. Vi arrangerer også ofte ulike talentsamlinger på kampdag som inspirasjon til unge fotballspillere. Banene er stort sett åpne for fri utfoldelse for barn og unge. Ta med eget utstyr, og vis hensyn og normal folkeskikk når du er på anlegget vårt. Vær snill og grei mot alle du møter. Husk på at mange er på besøk for første gang, og vi vil gjerne at det da ikke er siste gang. Dette er et barnevennlig arrangement