Kolla gir seg

100% i Vard fra 2022

Sist oppdatert: 16. nov 2021 Skrevet av: norvald

 

Kolbjørn Fosen, mest kjent som Kolla har sin siste arbeidsdag i Avaldsnes Toppfotball 31.12.2021. Han går inn i 100% stilling i Vard Haugesund.

Kolla legger bak seg en stor innsats i Avaldsnes og har sammen med hele sportslig team løftet laget gjennom et turbulent år der det viktigste målet var fortsatt å være i Toppserien. Dette har Kolla og teamet klart. Etter sommeren har han vært både sportssjef og hovedtrener.

-Vi er svært glade for profesjonaliteten Kolla har tilført Avaldsnes Toppfotball og ønsker ham alt det beste videre, sier Hallgeir Broen, styreleder i Avaldsnes toppfotball.

-Til tross for at vi har mistet flere nøkkelspillere gjennom salg og skader har Kolla og teamet klart utfordringen, bl.a. ved å løfte fram en rekke unge spillere som har fått og tatt ansvar noe som Avaldsnes er et godt utstillingsvindu for unge spillere som ønsker å utvikle seg og satse  mot landslag, avslutter Broen.

Avaldsnes er allerede godt i gang med prosess med å rekruttere inn til nåværende trenerapparatet i klubben og har flere aktuelle kandidater på blokka.

For nærmere informasjon kontakt Hallgeir Broen 464 27 684