Årets prisvinnere

Robin Decker årets spiller

Sist oppdatert: 11. nov 2021 Skrevet av: norvald

 

Det er tydelig at kaptein Robyn Decker har satt store spor etter seg i Avaldsnes. Kapteinen kom til klubben foran 2019 sesongen, og avslutter en særdeles lang karriere når årets sesong er slutt. Og under klubbens avslutningsmiddag onsdag kveld ble hun hedret både av klubb og ikke minst sine lagvenninner. Først fikk hun «Spillernes pris» utdelt av sin lagvenninne, Hanna Dahl, og senere på kvelden ble hun tildelt prisen «Årets spiller». Dobbelt seier til Robyn altså. Kvelden ble avsluttet med en hyllest av kapteinen tilrettelagt av hennes lagvenninner med bilder fra en lang karriere, video hilsener og takk både fra foreldre og gamle lagvenninner. For ikke å glemme masse flotte ord.

– Du er den beste kapteinen jeg noen gang har hatt uttalte Rebecka Holum, og Hanna Dahl fulgte opp med de samme ordene.

Fra venstre, årets prisvinnere Victoria Esson, Robyn Decker og Anna Jøsendal

Victoria Esson fikk prisen «Årets profil», en pris som utdeles til et stort forbilde og en som går foran. Esson er først ute på feltet på treningene og sist inn, sa sportssjef Kolla Fosen. Og hun er 100% profesjonell i alt hun foretar seg, er flink til å støtte sine lagvenninner, avsluttet Kolla.

Vi gratulerer to fantastiske jenter med velfortjente priser.

Anna Langås Jøsendal fikk «Toppscorer prisen» med sine 8 serie- og cup mål. En sterk prestasjon når vi vet at Anna ikke har spilt en hel kamp, ja knapt nok spilt 5 kamper til sammen gjennom året.

Stort sette samtlige spillere, inkludert støtteapparat,  på A-lag og U-lag deltok på avslutningsmiddagen som ble arrangert av klubbens styre.