Viktig signering på plass for Avaldsnes!

Olaug Tvedten har tatt store steg i Avaldsnes og er nå klar for 2 nye år

Sist oppdatert: 22. sep 2020 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Olaug Tvedten kom til Avaldsnes i 2016 fra Trott IL. I Avaldsnes har hun fått oppleve blant annet Champions League, NM gull og andre store kamper. I tillegg har hun vært med på landslagene fra J15 til U23 og har fått til mye der. Dette viser hvor mye en kan oppleve som lokal spiller i Avaldsnes. Og Stordjenta er klar for flere eventyr!

Thomas Dahle er veldig glad for at midtbanespilleren er med på to nye år.

«I dag får vi enda en gladnyhet når enda en lokal spiller velger å fortsette karrieren sin i Avaldsnes. Det er igjen et tydelig signal på at vi gjør mye riktig. Vi gir tillit til Olaug med å tilby henne en toårs kontrakt, og Olaug gir tillit tilbake når hun velger å signere den. Olaug har allerede tatt store steg i klubben, og vi skal fortsette å hjelpe henne til å ta både ett, to og tre steg videre. Olaug kan nå langt dersom man klarer å gjøre mye riktig på veien. Da ligger veien åpen for A- landslag og eventuelt større ligaer på et senere tidspunkt. Men for nå er det veldig godt å få signaturen på plass. Det var jubel i gjengen når spillerne får vite om signeringen. Det gir masse positiv energi inn i et allerede bra team som selvfølgelig er bra når vi skal ta fatt på sesonginnspurten.»

Kolbjørn Fosen er meget godt fornøyd med signeringen av Olaug Tvedten.

«Dette er en veldig bra signering for den lokale forankringen som vi ønsker å ha i laget. Det føles veldig bra å gi de lokale spillerne muligheten, det er de som står på for oss hver dag over tid.
Olaug er viktig spiller som er med i kapteinsteamet. Hun har en sentral rolle på midtbanene og har ferdigheter til å hjelpe laget vårt til å spille god fotball.
Så er det utrolig viktig for kontinuiteten som vi nå har mulighet til å bygge videre på. Vi i kvinnefotballen har en viktig oppgave sammen, nemlig å få spillerne på lengre kontrakter som er viktig for å bli et topplag over tid. Sånn sett er dette et steg i rett retning. Både for Avaldsnes som klubb og spillerne i toppfotballen på kvinnesiden som nå blir tatt på alvor og får lengre stabilitet og trygghet.»