Videre i cupen

etter 3-1 mot Viking

Evelyn Badu scoret årets første cupmål for oss (Foto: Beate oma Dahle/NTB)

Sist oppdatert: 19. mai 2022 Skrevet av: norvald

En helt middels forestilling på SR Bank Arena (Viking Stadion) mot topplaget i 2. divisjon, Viking FK. Og en helt fortjent seier selv om det tok nesten en time før første scoring. Kaptein Hanna Dahl kjørte tunnel på Vikings høyreback, og via Sydney Blomquist til Evelyn Badu som nokså lett fikk heade inn sin første obligatoriske scoring i Avaldsnes drakten. 2-0 sørget innbytter Marion Mannes Haugland for da hun satte inn en retur fra keeper da timen bar spilt, og vi8 hadde full kontroll på kampen. Men Viking jentene, som fremstod som et velspillende og meget aggressivt lag, ga ikke opp. Og etter 73 minutter fikk de en redusering etter corner (hvor var markeringen jenter), og et nytt håp i kampen. Det ble med redusering da vi hadde rimelig god kontroll på siddisene, og da kampen passerte 90 minutter kontret vi inn 3-1.Unge Ida Natvik gjorde en strålende jobb, Viktoria Sørensen kom på løp og fikk servert ballen fra Ida og plasserte den enkelt i mål.

Nevnte Ida Natvik var en av våre bedre spillere mot Viking, spesielt i 2. omgang. Kaja Olsen suveren forsvarssjef selv om forsvaret totalt sett hadde en del å gå opp. På midtbanen lar vi oss stadig imponere av Cille Nilsen, både ballbehandling og driven i spillet.

Kampfakta

Viking – Avaldsnes 1-3 (0-0)

NM Cup,  2. runde

SR-Bank Arena, Stavanger 18. mai

Mål: 53. min.: 0-1 Evelyn Badu, 60 min.: 0-2 Marion Mannes Haugland, 73 min.: 1-2 Nora Heggheim, 90 min. 1-3 Viktoria Sørensen

Gult kort: Sara Sekse Johannesen, Viking, Hanna Dahl og Cille Nilsen, Avaldsnes

Dommer: Cecilie Frøyland, Frøyland

Tilskuere: 550

Laget: Synne Danielsen, Selma Løvås (Marion Mannes Haugland fra 59), Kaja Olsen, Susan Ama Duah, Hanna Dahl, Cille Nilsen, Sara Pavlovic (Kristine Nybru fra 80), Ida Mortensen Natvik, Evelyn Badu (Malin R. Johannesen fra 74), Emma Rolston (Viktoria Sørensen fra 74), Sandra Østenstad (Sydney Blomquist fra 46)