Vi bygger lag!

Sist oppdatert: 17. jul 2019 Skrevet av: admin

 

Ferien er over for i år, og et lag skal settes sammen med noen nye komponenter i gruppen. Vi har nå noen uker igjen til seriestart og hva passer vel bedre da en å ta laget med til Nedstrand og «Høyt og Lavt parken»?

Takket være Monica Arnesen og den gode gjengen på loftet fikk laget samlet inn penger til en aktivitetsdag forrige lørdag. Dette ville gutta støtte!! Og gud så takknemlige vi ble for det!

Laget hviler jo ikke, så de startet dagen med en løpeøkt i Djupadalen før de kom samlet til Avaldsnes og klubbhuset for en lunch og lagmøte. Deretter dro laget med støtteapparat inn til Nedstrand. Høyt og Lavt parken hadde forberedt seg til å ta imot regionens Toppserielag, og hadde ulike poster og leker klar. Klatreparken er både utfordrende og spennende, og steike så fin den er! Det er nok ofte slik at man glemmer å benytte seg av tilbudene som ligger i egen bakgård, og det er synd for dette kan anbefales! Og for en service!

Tusen takk for gode minner, godt opplegg og en kjekk dag i Nedstrand! Vi håper det kommer mange på besøk gjennom sommeren og får se det flotte anlegget deres! også er alle hjertelig velkommen til Avaldsnes for å se oss i aksjon. Så skal vi prøve å lage like gode minner  🙂