Ute av J-19 cupen

tap 5-0 for Klepp

Viktoria Sørensen med opprykk fra U-laget til A-laget fra 2023. (Foto: Mikael Lindøe).

Sist oppdatert: 15. sep 2022 Skrevet av: norvald

Vårt J-19 lag kom til kort i kvartfinalekampen mot et langt eldre og mer erfarent Klepp lag. Hjemmelaget ga seg ikke før de hadde plassert fem baller bak vår keeper, Synne Danielsen. Klepp stilte med 7-8 spillere som spiller fast på lagets 1. divisjonslag og da ble det lett match mot våre spillere fra U-laget som stort sett bestod av 16-17 åringer. Av hensyn til kampbelastning og prioriteringer i forhold til viktige Toppseriekamper valgte klubben å ikke benytte fem spillerne i A-troppen som har mest spilletid på A-laget i tillegg til Kristina Svandal som matches forsiktig etter et lengre skadeavbrekk.

Kampen åpnet forsiktig av begge lag, men etter at Klepp tok ledelsen like før kvarteret var spilt fikk laget selvtillit og styre resten av omgangen full ut. Vi kom til noen halvsjanser, men var altfor upresis i passingsspillet, og spillerne virket stresset og nervøse. Klepp økte til 2-0 ti minutter før pause på et flott langskudd, og gikk til pause med 2-0 ledelse. Og da laget gikk til 3 og 4-0 på noen få minutter var kampen kjørt. Våre trenere byttet ut de mest sentrale spillerne og lot enda flere ungjenter få prøve seg, mens Klepp roet ned og vi kom mer med i spillet. Like før slutt økte hjemmelaget til 5-0 og Klepp var klar for semifinale i cupen.

Samtlige spillere som var på banen for oss i denne kampen er også J-19 spillere til neste år.