Unge talenter sto opp mot Arna-Bjørnar og klarte uavgjort 1-1

Sist oppdatert: 15. feb 2020 Skrevet av: admin

Avaldsnes fikk dårlige forutsetninger for å spille kamp da sykdom og skader satte et enda større preg på en allerede tynn Avaldsnes stall. Det var nemlig kun Andrea Norheim, Marthe Enlid, Ylinn Tennebø, Oda Arnesen, Olaug Tvedten, Maria Sørenes og Keeperne Victoria Esson og Louise Högrell som stilte til start. Ylinn og Andrea har begge hatt småskader, og spilte ikke hele kampen. Keeperne spilte en omgang hver.

Vi stilte dermed med et ungt mannskap med lite eller ingen erfaring med seniorfotball. I tillegg fikk vi med Alain Mbonimpa og Simon Hølund (samboer) til Andrea Norheim for å gi Arna Bjørnar litt større fysisk motstand – etter avtale med gjestene.

Arna – Bjørnar venter også på noen nye spillere, men resten av troppen har trent sammen over tid. Vi fikk dermed en voksen oppgave i surt vær på Åsebøen Kunstgress. Men spillerne fra Utviklingsavdelingen og A-laget hadde ingen planer om å la seg valse over og spillerne var tente på å bruke sjansen til å teste nivået. Etter X minutt gikk Avaldsnes opp i ledelsen 1-0, ved en herlig slått corner rett inn i mål av Olaug Tvedten. Fantastisk!

Kampen er så og si helt jevn og det skapes få sjanser. Begge lag står godt i mot. Like før pause kommer Arna – Bjørnar gjennom og scorer mål ved Tanja Løfshus. Resten av kampen foregår stort sett på midten, uten de helt store sjansene fra noen av lagene.

Kampen ble nok mer en treningsØKT enn treningsKAMP, spesielt for oss med alle skadene. Men samtidig utrolig oppløftene at så mange unge lokale tar sjansen når de får den og dermed få vist litt av hva de kan.

Tirsdag reiser troppen til La Manga og blir i 10 dager på treningsleir. Følg med oss i sosiale medier – der kommer det masse gøy!