Uavgjort i årets første kamp

2-2 mot Klepp

Libe Haftorsen Brakstad og U-laget med årets første hjemmekamp i 2. div. (Foto: Mikael Lindøe)

Sist oppdatert: 29. jan 2023 Skrevet av: norvald

Samtlige spillere i troppen, med unntak av spillere som var småskadet, fikk vist seg frem i årets første treningskamp. Vi spilte ingen stor kamp, det fungerte bra i de første 15 minuttene, og brukbart de neste 30 minuttene i første omgang. Andre omgang bar preg av mange bytter, mange feilpasninger og totalt sett en svak o0mgang. Vi scorer to fine mål, med Badu og Cille Nilsen, men slipper inn to enkle mål etter cornere, og her har vi en stor jobb å gjøre frem mot seriestart i slutten av mars.

Samtlige nye spillere i troppen fikk sen debut, unge Libe H. Brakstad imponerte tidvis som høyre midtstopper i spann med Trine Øritzland og Ingvild Hansen Høvring som også fikk sin debut. Den siste av våre nykommere, Ingrid Jåstad, kom inn i andre omgang.

Kaja Olsen, Emma Endresen og Viktoria Sørensen stod over grunnet småskader. Det samme gjorde Evelyn Ama Duah som er i opptrappingsfase etter sin skade i fjor høst.

Neste lørdag er det ny kamp, da mot nyopprykkede Åsane. Kampstart kl. 15.00

KAMPFAKTA

Avaldsnes – Klepp 2–2 (2–1)

Treningskamp, 28.02.22

Avaldsnes idrettssenter, kunstgress

Mål: 1–0 6. min.: Evelyn Badu, 1–1 18. min.: Mia Fedøy, 2–1 40. min.: Cille Nilsen, 2–2 47. min.: Cecilie Mjelde

Gult kort: Ingen

Dommer: Vidar Levinsen, Kolnes

Laget: Siri Ervik, Marion Mannes Haugland (Selma Løvås fra 46.), Libe Haftorsen Brakstad, Trine Øritzland, Ingvild Hansen Høvring, Hanna Dahl, Kristine Nybru (Maya Ladhani fra 46.), Evelyn Badu (Sandra Østenstad fra 46.), Cille Nilsen (Ingrid Jåstad fra 46.), Kristina Svandal, Natalie Velde (Ida M. Natvik fra 46.)