Treningskamp avlyst

Sist oppdatert: 19. feb 2021 Skrevet av: Stian Staveland Nygaard

 

Avaldsnes er godt i gang med pre-season og skulle spilt første treningskamp førstkommende helg mot Åsane i Storhall Karmøy (pga. snøfall).

Dessverre er smittesituasjonen i Norge slik at det ikke lar seg gjøre. Mandag kveld fikk alle klubbene som er definert i Toppfotballen (Toppserie, 1 div. kvinner, Eliteserien, Obosliga og PostNord liga) beskjed fra NFF om at det ikke lenger er lov å gjennomføre treningskamper.

I brevet fra NFF står det: «Som følge av regjeringens forlengelse av nasjonal anbefaling om stans i seriespill i toppidretten, herunder for å bidra til å holde reiseaktiviteten nede i en uoversiktlig tid, ber NFF om at alle toppfotballklubber avstår fra treningskamper den nærmeste tiden, i første omgang frem til 7. februar. Vi vil deretter foreta fornyet vurdering basert smittesituasjon, herunder dialog med NIF og myndigheter.»

Avaldsnes føyer seg selvfølgelig etter anbefalinger for å forhindre ytterligere smitte.

Vi håper at smittesituasjonen blir bedret slik at det kan være forsvarlig å gjennomføre resterende treningskamper etter planlagt oppsett.

Det planlegges stream av treningskampene for publikum. Kamparenaene blir foreløpig publikumsfrie (Det er altså ikke lov å tillate publikum på nåværende tidspunkt)