To nye år med Maya Ladhani

Canadieren har signert ut 2024

Maya Ladhani har signert for to nye år.

Sist oppdatert: 22. nov 2022 Skrevet av: norvald

 

Maya Ladhani kom til klubben sommeren 2022 og har funnet seg godt til rette på Karmøy. Ja, så godt at hun har vært tydelig på at hun gjerne signerte ny kontrakt når sesongen var over. Og nå er den over, og i dag har den 20 år gamle Canadieren signert for to nye sesonger. Hun har stort sett startet alle våre kamper i høst og står nå bokført med 14 serie- og cupkamper for Avaldsnes.

-Jeg bestemte meg for å fortsette i klubben fordi jeg føler det er en spesiell klubb, og jeg opplevde jeg så mange følelser med laget i løpet av sesongen sier Maya etter å ha signert den nye kontrakten.

-Fra å tape i sluttminuttene til å utføre et mirakel, avgjøre to viktige kamper i sluttminuttene og på overtid som gjorde at vi berget plassen i ligaen var en fantastisk følelse. Jeg føler meg som en del av en familie, en flott gjeng med jenter som har troen,  og jeg er spent på å se hva neste år vil bringe oss sier Maya Ladhani til slutt som onsdag reiser hjem til Canada på en velfortjent ferie.

-Jeg gleder meg til å jobbe videre med henne og gjøre henne til en enda bedre fotballspiller uttaler trener John Arne Riise, og fortsetter. En viktig signering for laget, Maya er positiv, kreativ, treningsvillig og har godt blikk for spillet avslutter Riise.