Overtidstap for Lyn

Kaja Olsen med fornyet landslagstillit. Foto: Beate Dahle Omha, NTB/Scanpix

Sist oppdatert: 25. sep 2022 Skrevet av: norvald

Tilleggstiden var nesten ute da Lyn fikk slått et godt innlegg i vår boks. Og selvsagt traff ballen hodet til Lyns innbytter, Kathinka Tandberg som styrte ballen sikkert i mål. Til stor skuffelse for både spillere og trenere, og sikkert alle våre supportere, som så et viktig poeng forsvinne i det klokka passerte 92,40. Inntil da hadde vi spilt en god andre omgang, ja faktisk styrte vi mye av kampen og klarte å presse Lyn til å gjøre feil bakover på banen. Så hvis vi bare ser på 2. omgang, ja så hadde vi kanskje fortjent å vunnet kampen. Tar vi med oss første omgang må vi nok innrømme at hjemmelaget vant fortjent.

Ny stor kamp av Siri Ervik

Det var Kaja Olsen som utlignet Lyns pauseledelse (1-0) like etter pause. En perfekt slått corner fra Hanna Dahl fant Kajas hode som elegant satte inn 1-1- Kajas første Toppseriescoring. Dette gav våre spillere tro på at kampen kunne snus etter en bedrøvelig første omgang. En omgang Lyn fikk gjøre som de ville, men takket være en meget god Siri Ervik slapp vi med 0-1 til pause. Så gjorde trenerne tre bytter i pausen, ut med Badu, Blomquist og Nilsen, inn med Sandra Østenstad, Ida Natvik og Emma Rolston. Byttene, sammen med tidlig utligning, og ikke minst et helt annet press-spill enn i første omgang, gjorde at det var et helt annet lag på banen i den omgangen. Dessverre holdt det ikke helt inn, surt, men vi får ta med oss det positive inn i neste kamp mot Trømså hjemme neste søndag.

Vår beste, og banens beste, Siri Ervik.

Kampfakta

Lyn – Avaldsnes 2–1 (1–0)

Toppserien – sluttspill, 3 runde

Grorud match kunstgress lørd. 24. spet. 2022

Mål: 1–0 33. min.: Jenny Røsholm Olsen, 1–1 48. min.: Kaja Olsen, 2–1 90+2: Cathinka Tandberg

Gult kort: Ingen

Dommer: Emilie R. Torkelsen, Bækkelaget

Tilskuere: 140

Laget: Siri Ervik, Selma Løvås, Trine Øritzland, Kaja Olsen, Susan Ama Duah, Hanna Dahl, Maya Ladhani  (Marion Mannes Haugland fra 82.), Cille Nilsen (Sandra Østenstad fra 46. , Sara Pavlovic, Evelyn Badu (Ida M. Natvik fra 46.) og Sydney Blomquist (Emma Rolston fra 46.)