Tap for Stabæk

Sist oppdatert: 09. mai 2022 Skrevet av: norvald

I en jevn fotballkamp ble det tap 1-0 for Stabæk. Scoringen kom allerede etter seks minutter da det glapp i forsvarsarbeidet og Zara Jonsson ga gjestene en tidlig ledelse. Stabæk var det beste laget i første omgang, og hadde et par sjanser til å øke sin ledelse. I andre omgang var det vi som styrte kampen, spesielt mot slutten av kampen, men vi maktet ikke å utligne Bærumslagets ledelse. Den største muligheten hadde Evelyn Badu da hun nydelig ble spilt alene med keeper, men dessverre ble lobben lott for lav og keeper fikk en hånd på ballen. I tillegg hadde vi et par sjanser til, men alt i alt skapte vi for lite foran Stabæks mål. Gjestene hadde også en gedigen skjanse i andre omgang, så alt i alt vant de blå en fortjent seier.

På hjemmelaget trekker vi frem flere spillere, Kaja Olsen, Evelyn Badu, Sandra Østenstad og Karina Sævik.